Bine ați venit pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de Utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și Condițiilor de Utilizare. UFCR în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.UFCR.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și Conditiile de Utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Condiții și Modalități de Plată
Modalitățile de plată acceptate sunt:
- plata ramburs prin curierat rapid-FAN COURIER
- plata cu cardul

Drepturi de Autor
UFCR respecta drepturile de autor si este autorul Site-ului si beneficiazã de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei Române si Internationale. În lipsa altor precizari, toate materialele, incluzând imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea UFCR. Eventualele probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala se pot raporta la adresa de mail secretariat@columba.ro

Conditii de Utilizare. Garantii.
Site-ul este furnizat de catre UFCR pe o bazã "asa cum este" si "atat cat este disponibil". UFCR nu garanteazã cã Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.columba.ro sunt fãrã virusi sau alte componente informatice cu caracter potential dãunãtor. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, UFCR fiind liber de orice rãspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizãrii informaþiilor de pe site.
Informatiile publicate corespund realitãtii la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizãrii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate
Dacã utilizati Site-ul sunteti rãspunzãtor pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastrã de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sã vã asumati întreaga responsabilitate pentru activitãtile/actiunile desfãsurate pe Site cu contul si parola dumneavoastrã. În cazul în care suspectati cã, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastrã, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisã, veti notifica imediat UFCR pentru a bloca accesul la cont si a vã genera cat mai rapid un nou cont.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzând fãrã a se limita la: utilizarea abuzivã, utilizarea frauduloasã, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaþii învederea comercializãrii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicare
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebãri atata timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintãtor, defãimãtor, care sã afecteze viata privatã, drepturile de proprietate intelectualã, ale UFCR sau ale unor terte pãrti, si care nu contin virusi, deruleazã campanii politice/electorale, solicitãri comerciale, scrisori în lant, mail-uri de masã, sau orice altã formã de spam. Nu puteti folosi o adresã de e-mail falsã sau sã impersonati o altã persoanã sau entitate. UFCR îsi rezervã dreptul, dar nu si obligaþia, de a îndepãrta sau edita o astfel de informatie transmisã.

Modificari a preturilor si serviciilor oferite
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, intrerupe temporar sau definitiv serviciile pe care le oferim fara un anunt prealabil. Nu suntem raspunzatori catre utilizatorii site-ului si nici catre parti terte de prejudiciile pe care asemenea curs de actiune il atrage.
Conciliere
In cazul in care va confruntati cu o problema ce nu pare a fi rezolvabila prin email sau prin discutii cu persoana cu care discutati, puteti apela la administratorul companiei pentru o conciliere gratuita la adresa de mail secretariat@columba.ro .
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
http://www.anpc.gov.ro/
Solutionarea alternativa a litigiilor
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO