UNIUNEA NAȚIONALĂ A COLUMBOFILILOR DIN ROMÂNIA - MEMBRĂ FCI DIN 1969 UNIUNEA NAȚIONALĂ A COLUMBOFILILOR DIN ROMÂNIA - MEMBRĂ FCI DIN 1969 UNIUNEA NAȚIONALĂ A COLUMBOFILILOR DIN ROMÂNIA - MEMBRĂ FCI DIN 1969

Tandemul Șușeanu Edi + Stoian Nicușor domină topurile ilfovene la categoriile de distanță

Format în sezonul 2022, tandemul Șușeanu Edi + Stoian Nicușor este, fără îndoială, un nume cu rezonanță în județul Ilfov și Provincia Muntenia când vine vorba despre categoriile lungi de distanță, respectiv Maraton și Extrem. Cu o experiență bogată, cei doi crescători și-au propus ca, din sezonul 2024, să „atace“ și categoria Fond, motiv pentru care au adus în volieră mai mulți zburători care se pretează pentru astfel de curse. Din pricina programului, practică văduvia totală, deși consideră că, atunci când vine vorba despre maraton, naturalul s-ar preta poate mai bine. Și tot din lipsa timpului au trebuit să găsească soluții și pentru antrenamentul porumbeilor, care, de cele mai multe ori, sunt eliberați de la locul de muncă al lui Nicușor Stoian.
În interviul acordat echipei racingpigeons.ro puteți afla mai multe despre voliera tandemului Șușeanu Edi + Stoian Nicușor, despre experiența lor în sportul columbofil, dar și despre porumbeii lor care reușesc să domine clasamentele județului Ilfov.