Comunicat Consiliul Director UNCR – Columba

deffeat

Consiliul Director al UNCR – Columba a luat act de situația de criză din Filiala Columbofilă Cluj, cauzată de imposibilitatea unor membri din conducere de a exercita corespunzător atribuțiilor statutare. Pentru bunul mers al columbofiliei și ținând cont de necesitățile imediate ale columbofililor clujeni, Consiliul Director solicită Consiliului Director al Filialei Columbofile Cluj demararea procedurilor de alegeri înainte de termen, începând de la nivelul Cluburilor afiliate și terminând cu cele pentru conducerea Filialei. Termenul limită pentru încheierea acestor proceduri este 20 Martie, cu mențiunea că procesele verbale de alegeri trebuie să fie transmise pe adresa Uniunii imediat după finalizarea procesului electoral.

Președinte UNCR – Columba

Marius Tunduc