CASTIGATORII CLUBULUI GOLD AU FOST PREMIATI LA EXPOZITIA NATIONALA COLUMBOFILA

Câștigătorii Clubului Gold au fost premiați la Expoziția Națională Columbofilă
Clubul Gold organizat de Federația Națională a Crescătorilor de Porumbei din România a încheiat cu bine încă un sezon. Este deja a patra ediție a celei mai importante competiții cu premii în bani din campionatul național columbofil, iar rezumatul sezonului 2019 poate fi ușor de intuit. Anul acesta, Clubul Gold a avut un nou regulament de funcționare, care a asigurat același nivel de competiție, dar mai multă echitate. Ca în fiecare an, la Expoziția Națională Columbofilă de la Brașov au fost premiați cei 19 câștigători, dându-se, totodată, startul pentru următorul sezon.

Campionul ediției 2019 a Clubului Gold și, în același timp, crescătorul cu cele mai multe premii câștigate, este vâlceanul Vali Tudor. El a revedicat locurile 1, 13 și 18 la nivel naţional, intrând în posesia unui premiu consistent de 30.000. Pe locul al doilea s-a clasat Florin Petrache (Neamț), la rândul lui câștigător al două premii Gold, iar podiumul a fost completat de Alexandru Rusu din Bacău. „Consider că Clubul Gold este cel mai bun proiect de acest fel inițiat vreodată în România. Pentru mine a fost un an foarte bun, având în vedere că am câștigat locul 1 Gold și trei premii naționale în total, plus încă patru premii județene. Cu siguranță voi mai achiziționa și în viitor inele Gold, ar fi chiar culmea să nu o fac! Sincer, eu cred că este o oportunitate unică pentru noi, columbofilii, să ne monetizăm pasiunea!”, ne-a declarat Vali Tudor.

 

Per total, clasamentul din sezonul 2019 al Clubului Gold arată astfel: 1. Vali Turor VL, 2. Petrache Florin NT, 3. Rusu Alexandru BC, 4. Petrache Florin NT, 5. Rusu Isac SV, 6. Arvinte Bogdan BC, 7. Mirăuță Daniel SV, 8. Dencef Adrian NT, 9. Mirăuță Daniel SV, 10. Frații Olaru BC, 11. Dumitru Florentin NT, 12. Team Catrinescu VL, 13. Vali Tudor VL, 14. Rusu Alexandru BC, 15. Frații Onică Putneanu SV, 16. Feștilă Ioan&Cătălin NT, 17. Nistor Cristi și Doru SV, 18. Vali Tudor VL, 19. Biciu Marius Nicolae OT. Privind tabloul celor 19 câștigători, cel mai relevant aspect care se desprinde este diverstatea de zone din care provin columbofilii premiați. În clasamentul Clubului Gold din sezonul tocmai încheiat se regăsesc columbofili din aproape toate zonele în care se joacă intens pentru categoria Fond, ceea ce ne face să credem că Clubul Gold îşi atinge unul dintre cele mai importante obiective, adresabilitatea. „Ne bucură enorm faptul că s-a încheiat cu bine încă o ediție a Clubului Gold. Consider că a fost o nouă reușită a acestui proiect îndrăzneț, iar columbofilii care au participat au fost mulțumiți. Progresul Clubului Gold este unul pe care l-am sperat atunci când am decis să organizăm această competiţie. În 2019 am avut cel mai mare număr de inele Gold distribuite până acum și cred că și în viitor Clubul Gold se va bucura de aceeași apreciere din partea crescătorilor români, urmând un trend ascendent firesc şi sănătos. Este o competiție de o corectitudine ireproşabilă, ceea ce constituie un important punct de atracţie pentru colegii noștri, iar premiile puse în joc sunt consistente. Cu siguranță, Clubul Gold va avea un viitor frumos, devenind o partea din tradiția columbofiliei românești!”, a declarat Marius Tunduc, președintele Federației Naționale a Crescătorilor de Porumbei din România.

Startul pentru noul sezon al Clubului Gold a fost deja dat. Columbofilii români care doresc să participe pot deja să comande către responsabilii din asociațiile județene numărul de inele pe care doresc să îl achiziționeze, mai ales că pentru mulți dintre ei sezonul de reproducție a început.

Adaugat: 23.01.2020 18:56:34