LICITATIE INELE CU SERIE MICA

Pentru a evita controversele anuale cu privire la cine si cum imparte seriile mici atat de ravnite de catre unii columbofili, conducerea FNCPR, a decis sa foloseasca in premiera o metoda noua si foarte transparenta pentru vanzarea acestor serii cu adevarat speciale: Licitatia.

Se vor licita primele 1000 de inele, incepand cu data de 17.10.2021, in prima zi se va activa licitatia inelelor de la 901 la 1000 (o serie a cate 100 de inele), timp de 5 zile. A doua zi (18.10.2021) se va activa urmatoarea serie de 100 de inele, si tot asa. Prima licitatie se va incheia in data de 22.10.2021 la ora 20:00, iar ultima, cu inelele de la 1 la 100, in data de 31.10.2021.

Va invitam asadar sa va autentificati si sa licitati seriile care va plac.

Aceasta este o licitatie caritabila, mai multe detalii mai jos: 

Fetita se numește Tatomir Elena Adina, are 10 ani, oraș Găești, județul Dâmbovița! Acum o luna jumătate fetita avea ca simptome dureri dese de cap și stări de vomă! Am luat trimitere de la Spitalul Găești de unde a fost internata inițial, la Spitalul Alexandru Obregia din București! În urma unui R.M.N, fetita a fost diagnosticata cu o tumoare la creier, tumoare care se dezvolta de o perioada buna de timp, ajungând în momentul respectiv la dimensiunea de 4-6 cm! În data de 12.10.2021, chiar de ziua ei, fetita a fost operată la o clinica privata-Spital Monța, de către dr Stoica Sergiu și echipa! Operatia a fost cu succes, umeaza sa fie in continuare sub supraveghere domnilor doctori și sa i se mai facă un R.M.N. Costul operație și cele necesare a fost destul de mare, ne-am împrumutat ca să putem achita factura! Din spusele domnului doctor este vorba de o tumoră benignă, dar aștept rezultatul biopsiei pentru a fi siguri 100%! Mulțumesc pe aceasta cale tuturor celor care au fost alături de noi prin donații, prin rugăciuni, încurajări, etc și celor care vor alege sa ne ajute și de acum înainte! Le transmit tuturor mii de mulțumiri și sănătate, ca este cea mai importanta!
Cu deosebita recunoștință: TATOMIR GEORGE

 

[LICITATIE INELE CU SERIE MICA]

 

inapoi