IMPREUNA PENTRU LAURENTIU

A devenit o tradiție licitația noastră de Crăciun, în care primele 1000 de inele sunt scoase la vânzare, iar suma obținută este donată celor în nevoie.

Laurențiu, în vârstă de 6 ani, domiciliat în Sighetul Marmației, județul Maramureș, este fiul colegului nostru columbofil Csaba Lang.
Vă prezentăm mai jos povestea lui, invitându-vă ca împreună să îi facem o bucurie, iar în seara de Crăciun, când se va încheia licitația inelelor, suma oferită să îi acopere tratamentul.

„Copilăria mea este diferită față de a copiilor de lângă mine. Eu trebuie să fac multe lucruri diferit și multe recuperări pentru că și eu sunt diferit. Aparent sunt un copil normal și chiar m-am născut ca un copil normal… însa pe la vârsta de 8 luni, părinții mei au observat că ceva nu este în regulă cu mine. După mai multe vizite pe la diverși medici au aflat că aveam o întârziere în dezvoltare și deși luam suplimente și alte medicamente eu tot nu puteam sta în șezut și plângeam foarte des. De la un an și două luni am început să fiu doar eu și lumea mea, cu toate că părinții mei sunt alături de mine, își doresc să mă înțeleagă, să-i înțeleg, să-i ascult, să comunic cu ei mai mult… dar eu nu pot, nu știu cum… Au urmat multe ședințe de kinetoterapie în urma cărora abia la vârsta de 2 ani am reușit să încep să merg pe piciorușele mele.

Deși fac terapie de peste trei ani eu încă nu pot să vorbesc, nu pot să fiu ca un copil normal și am crize care mă chinuie zilnic. Sunt singura bucurie a părinților mei și singura durere în același timp. Singura noastră speranță este transplantul cu celule stem. Această intervenție este una costisitoare, dar pentru un copil de șase ani poate însemna mult.

Transplantul cu celule stem îmi poate reda copilăria și bucuria de a comunica normal cu părinții mei, bucuria de a mă putea juca și eu cu ceilalți copii, de a-mi exprima simțămintele și trăirile interioare.

Te rog, ajută-mă să fiu un copil așa cum ai fost și tu cândva!”

Semnat, 

Laurențiu Lang

[CLICK -  LICITAȚIE INELE]

inapoi