COMUNICAT CNC 01.06.2022

Prin prezentul comunicat, va aducem in atentie faptul ca pentru lamurirea exacta a asociatiilor columbofile, organizatoare, am stabilit completarea art. 11 din Normele metodologice de aplicare a RNC, dupa cum urmeaza:

Art. 11. Datele imbarcarilor sunt mentionate in planul de concursuri, introdus in PNC. Comitetul Director al Filialelor este obligat sa anunte programul orar al imbarcarii, cu cel putin trei zile inainte de data acesteia.

Columbofilii imbarca porumbeii la centrul de imbarcare al propriului club (clubul columbofil la care adera, respectiv dobandesc calitatea de membri, inainte de inceperea sezonului columbofil) la concursurile de tipul viteza și demifond, până când atît la îmbarcare sau la desigilare sunt prezenți minim 15 columbofili și 15 fise (prezenți fizic sau cu desigilare on-line) si 150 de porumbei.

În momentul când sunt anunțați in PNC 15 columbofil și 150 de porumbei iar prezenți la îmbarcare, mai puțin de 15 columbofili și 150 de porumbei, aceștia îmbarcă porumbeii, dar desigilarea o fac la cel mai apropiat club.

PRESEDINTE CNC al UFCR
AV. ALEXANDRU FLORIAN GATEJESCU

inapoi