ACTIUNI CARITABILE FNCPR

Buna ziua dragi colegi columbofili dupa cum stiti FNCPR promoveaza in aceasta perioada 3 actiuni caritabile :

1. Actiunea caritabila pentru promovarea si dezvoltarea sportului columbofil din Republica Moldova.
Pentru a sustine acest proiect trebuie donat un ceas mecanic.

Primii columbofili care au raspuns cu DA acestui proiect sunt Vladut Fildan si Balaj Razvan ambii din jud.Bihor

2. Actiunea caritabila pt. promovarea si dezvoltarea sportului columbofil din Rusia,iar pt a sustine acest proiect trebuie donat un porumbel(cu sau fara pedigreu).

Primii 3 columbofili care sustin acest proiect sunt:

-Peste Ionut loc.Roman jud Neamt. Domnul Ionut este un pasionat al zborurilor de Maraton cu rezultate foarte bune la nivel National.
-Fratii Stetco Loc.Borsa jud Maramures sunt 2 crescatori care au investit masiv in pasari valoroase pt. cat Fond si Maraton.
-Statiunea de reproductie Moulin Rouge Franta va dona 1 porumbel

3. Alaturi de fundatia Pretuieste Viata FNCPR va organiza o licitatie caritabila, banii proveniti in urma licitatiei vor fi donati in scop umanitar.
Pentru reusita acestui proiect este necesara donarea unui porumbel insotit de pedigreu.

Primii 3 crescatori care au raspuns prezent acestei cauze nobile sunt:

-Vieru Liviu jud Olt .Domnul Liviu este un crescator foarte apreciat in Otenia si nu numai.A castigat tot ce se putea castiga inclusiv titlul de Campion National al Romaniei. Va dona 1 pui din cei mai buni porumbei
-Familia Tunduc jud .Bihor . Rezultatele obtinute in ultimii ani vorbesc de la sine de valoarea porumbeilor detinuti; La aceasta licitatie va dona 1 pui din cei mai buni reproducatori
-Tandemul Stanescu&Dobre Loc.Bucuresti. Cred ca valoarea porumbeilor lor este foarte apreciata la nivel national si nu mai au nevoie de nici o prezentare, titlurile obtinute pe plan National si International dovedesc ca detin una din cele mai importante compartimente de reproductie din tara

In calitate de coordonator al acestor proiecte doresc sa multumesc tutor care si-au manifestat sustinerea lor si invit cat mai multi columbofili sa le urmeze exemplul si sa se implice alaturi de mine in ducerea la bun sfarsit a acestor actiuni caritabile.


Va multumesc !

Gogoase Marian

inapoi