CONVOCATOR SEDINTA COMISIA DE DISCIPLINA A JUDETULUI CLUJ - 18.12.2021

CONVOCATOR

 

            Presedintele Comisiei de Disciplina a Judetului Cluj, Babeanu Silviu, convoaca membrii comisiei pentru sedinta ce va avea loc in  data de 18.12.2021, incepand cu ora 12, pe strada Maramuresului nr. 56 din Cluj-Napoca(in locul in care s-au tinut sedintele ASC CLUJ). Totodata sunt convocate si partile implicate in conflictele ce se vor dezbate cat si martorii, dupa cum urmeaza:

-          Cazul 1: Reclamatia depusa de Maier Vasile impotriva lui Toth Zsolt pentru jigniri si amenintari adresate atat lui Maier Vasile cat si conducerii ASC Cluj.

 

-          Cazul 2: Reclamatia depusa de Matei Romulus impotriva lui Maier Vasile pentru imbarcarea propriilor porumbei la etapa de Krupina din 04.07.2020 si pentru atitudinea “flegmatica” a acestuia.                                                                                    Martori: Jucan Remus, Tothezan Marius, Boldea Vlad.

 

-          Cazul 3: Reclamatia depusa de Miron Grigore impotriva lui Maier Vasile pentru adresare calomniatoare si defaimatoare.

 

-          Cazul 4: Reclamatia depusa de Miron Dacian impotriva lui Jucan Remus pentru injurii, calomie, acuzare de furt si pentru prezentarea la imbarcare/imbarcari in stare de ebrietate si lovirea columbofilului Maier Vasile.                                                                                                                               Martori: Burca Ioan(AC Bistrita), Szigetthi Attila, Carpineanu Flavio, Giurgiu Adrian si Balaj Catalin.

 

-          Cazul 5: Reclamatia depusa de Moldovan Florin impotriva lui Jucan Remus pentru injurii, calomnie, acuzare de furt si prezentare la imbarcare/imbarcari in stare de ebrietate. .                                                                                                                             Martori: Burca Ioan(AC Bistrita), Szigethi Attila, Carpineanu Flavio, Giurgiu Adrian, Balaj Catalin.

 

-          Cazul 6: Reclamatia depusa de conducerea clubului Gherla impotriva lui Cornici Andrei, fost presedinte al acestui club, pentru nepredarea obiectelor de inventar preluate la numirea in functia de presedinte al clubului Gherla. Martori: Simonca Emil, Kiss Iuliu, Trif Florin, Oltean Ovidiu, Bichis Rares, Rotar Paul, Hirian Liviu, Corpodean Marian si Farcas Florin.

 

-          Cazul 7:  Reclamatia depusa de Hirean Liviu impotriva lui Dan Vasile pentru acuzatii si diversiuni destabilizatoare la adresa clubului Gherla, crearea de tensiuni in clubul Gherla si lezarea integritatii morale a lui Hirean Liviu prin acuzatia de furt de cleme, fara a proba aceasta acuzatie. Martori: Simonca Emil, Rotar Paul, Kiss Iuliu, Muresan Andrei, Bichis Rares si Corpodean Marian.

 

 

Martorii care din motive obiective nu se pot prezenta, sunt rugati sa trimita pe adresa de email silviubabeanu@gmail.com o declaratie in care sa relateze cele intamplate/auzite.

Presedintele ASC Cluj, Szigetti Attila, este rugat sa ne puna la dispozitie spatiul pentru desfasurarea activitatii, in data si la ora trecuta in prezentul convocator.

 

 

    Data:                                                                                            Babeanu Constantin-Silviu

 17.11.2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                  

inapoi