CONCURS EXTREM TRIBONYS 25.06.2022

 

Organizarea

 

      La concursul Extrem Tribonys organizator este AJSC Buzau.

      Participa judetele Buzau, Braila, Vrancea, Constanta, Tulcea, Galati, Ialomita si Calarasi.

      Centrele de imbarcare/colectare bifate in planul de zbor sunt urmatoarele: Berca (Buzau), Braila, Focsani(Vrancea), Tecuci(Galati), Constanta 1(Constanta), I. C. Bratianu(Tulcea).

      Organizatorul solicita in scris pana pe data de 18.06.2022 orele 21:00 pe adresa de mail sorescupaul68@yahoo.com urmatoarele informatii:

   - Asociatia Constanta va comunica daca va organiza centru de imbarcare si daca este de acord sa achite contravaloarea transportului Rm Sarat - Constanta si retur, aproximativ 500 km X 3 Ron /km=1500 Ron;

   - Asociatiile Vrancea si Galati vor comunica localitatea unde vor organiza centrul de imbarcare, iar in cazul in care cele 2 asociatii vor imbarca in acelasi loc prioritate va avea asociatia cu cei mai multi porumbei si crescatori;

   - Asociatia Braila va comunica daca organizeaza centru de imbarcare pentru judetele Braila si Tulcea.

                                                                                 

 

Imbarcarea

 

      Imbarcarea porumbeilor va avea loc miercuri 22.06.2022, iar programul de imbarcare va fi anuntat dupa finalizarea anunturilor porumbeilor, dar nu mai tarziu de duminica 19.06.2022 orele 12:00.

 

 

Costurile de Transport

 

      Asociatia Buzau, organizatorul concursului, nu are pretentii financiare privind transportul sau organizarea si permite judetelor participante sa se grupeze asa cum doresc si sa-si transporte porumbeii pe punctul de lansare cu propriile masini.

      In caz contrar, daca asociatiile doresc, sa transporte porumbeii cu Asociatia Buzau vor achita suma de 13 Ron/porumbel.

 

 

      Conducerea AJSC Buzau

 

 

 

 

inapoi